Join Discord Server

Neden artık Discord yok?

Erdalsoydinc

Yeni Oyuncu
Discord kanalı sunucu için daha iyi olmaz mı oyuncular için soru cevap daha pratik ve hızlı olması için Discord bence gerekli gibi görünüyor neden bu tarz bir karar aldınız?

Sizin files ve yönetim anlayışınızı seven bir oyuncu olaraktan bu karara üzüldüm baya ayrıca takım başvuru gibi durum olucak mı daha önce hiç sizinle çalışmamıştım sizinle çalışmak için can atıyorum.

Sevgili oyuncumuz, Sizlere ulaşmak ve iletişimi en üst düzeyde tutmak en büyük isteğimiz. Bu iletişim sadece Discord isimli platformda değil tüm alanlarda olmalı ki ulaşabileceğimiz herkese ulaşabilelim. Discord platformu üzerinden desteğimiz ve iletişimimiz devam ediyor, etmeye de devam edecek. Forum - Whatsapp - Sosyal Medya üzerinden de alternatif olarak yanınızda olacağız. Düşünceniz için çok teşekkür ederiz #M2BoardHype!

Sevgili oyuncumuz, Sizlere ulaşmak ve iletişimi en üst düzeyde tutmak en büyük isteğimiz. Bu iletişim sadece Discord isimli platformda değil tüm alanlarda olmalı ki ulaşabileceğimiz herkese ulaşabilelim. Discord platformu üzerinden desteğimiz ve iletişimimiz devam ediyor, etmeye de devam edecek. Forum - Whatsapp - Sosyal Medya üzerinden de alternatif olarak yanınızda olacağız. Düşünceniz için çok teşekkür ederiz #M2BoardHype!
Discord için nerden link bulabilirim peki?

Geri