Oyunu Kurma ve Başlatma Rehberi
Eğer "Oyunu nasıl kurabilirim?", "Oyunum açılmıyor?" veya "Oyunu klasöre çıkaramıyorum?" gibi sorularınız varsa doğru yerdesiniz.
Adım 1: WinRAR Yükleyin
Öncelikle bilgisayarınıza WinRAR programını yükleyin. ( Bu program ile indireceğiniz M2Board.rar isimli dosyayı açabilir ve içeriğini kullanabilirsiniz.)
Adım 2: Oyunu İndirin
Oyunu indirmek için sitemizdeki indirme kısmına girin. Ana sayfada bulunan "İndir" veya benzeri bir bağlantıya tıklayarak indirme sayfasına gidin. İndirme sayfasında alternatif indirme seçenekleri bulunabilir; ihtiyacınıza uygun olanı seçin.
Oyun Kurulumu:
Eğer "Oyunu nasıl kurabilirim?", "Oyunum açılmıyor?" veya "Oyunu klasöre çıkaramıyorum?" gibi sorularınız varsa doğru yerdesiniz.
Adım 1: WinRAR Yükleyin
Öncelikle bilgisayarınıza WinRAR programını yükleyin. ( Bu program ile indireceğiniz M2Board.rar isimli dosyayı açabilir ve içeriğini kullanabilirsiniz.)
Adım 2: Oyunu İndirin
Oyunu indirmek için sitemizdeki indirme kısmına girin. Ana sayfada bulunan "İndir" veya benzeri bir bağlantıya tıklayarak indirme sayfasına gidin. İndirme sayfasında alternatif indirme seçenekleri bulunabilir; ihtiyacınıza uygun olanı seçin.
Oyun Kurulumu:
- İndirdiğiniz "M2Board.rar" dosyasını indirme işleminin gerçekleştiği yerden masaüstüne taşıyın.
- Masaüstündeki "M2Board.rar" dosyasına sağ tıklayın.
- Açılan menüden "Klasöre Ayıkla" seçeneğine tıklayın ve dosyaların çıkartılmasını bekleyin.
- Ayıklama işlemi tamamlandığında masaüstünde "M2Board Client" isimli bir klasör belirecektir.
- Masaüstündeki "M2Board" klasörünü açın.
- İçerisinde bulunan "M2Board Torrent.exe" dosyasına sağ tıklayın.
- Açılan menüden "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayarak yönetici izinleri ile oyunu başlatın.
- Oyun torrenti başlatılacak ve oyunun yüklenmesi tamamlandığında giriş yapabilirsiniz.