Join Discord Server

Oyunu Nasıl Kurabilirim? / Oyunum Açılmıyor.

Oyunu Kurma ve Başlatma Rehberi

Eğer "Oyunu nasıl kurabilirim?", "Oyunum açılmıyor?" veya "Oyunu klasöre çıkaramıyorum?" gibi sorularınız varsa doğru yerdesiniz.

Adım 1: WinRAR Yükleyin
Öncelikle bilgisayarınıza WinRAR programını yükleyin. ( Bu program ile indireceğiniz M2Board.rar isimli dosyayı açabilir ve içeriğini kullanabilirsiniz.)

Adım 2: Oyunu İndirin
Oyunu indirmek için sitemizdeki indirme kısmına girin. Ana sayfada bulunan "İndir" veya benzeri bir bağlantıya tıklayarak indirme sayfasına gidin. İndirme sayfasında alternatif indirme seçenekleri bulunabilir; ihtiyacınıza uygun olanı seçin.

Oyun Kurulumu:

1. İndirdiğiniz "M2Board.rar" dosyasını indirme işleminin gerçekleştiği yerden masaüstüne taşıyın.
  2. Masaüstündeki "M2Board.rar" dosyasına sağ tıklayın.
  3. Açılan menüden "Klasöre Ayıkla" seçeneğine tıklayın ve dosyaların çıkartılmasını bekleyin.
  4. Ayıklama işlemi tamamlandığında masaüstünde "M2Board Client" isimli bir klasör belirecektir.
Oyuna Giriş:

1. Masaüstündeki "M2Board" klasörünü açın.
  2. İçerisinde bulunan "M2Board Torrent.exe" dosyasına sağ tıklayın.
  3. Açılan menüden "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayarak yönetici izinleri ile oyunu başlatın.
  4. Oyun torrenti başlatılacak ve oyunun yüklenmesi tamamlandığında giriş yapabilirsiniz.
Artık M2-Board oyununu başarıyla indirip kurarak oynamaya hazırsınız. İyi oyunlar dileriz!

Geri