Join Discord Server

CORSAIR HS80 Wireless 4.549,37 TL

[TM]Atius

Oyun Yöneticisi
Oyun Yöneticisi
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklık İndirimde!

Merhaba arkadaşlar,

Bugün harika bir fırsat gördüm ve paylaşmak istedim. CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklık şu anda büyük bir indirimde! Normalde 6.183,68 TL olan bu kulaklık, sepet indirimleriyle sadece 4.549,37 TL'ye satılıyor. Yani, tam 1.634,31 TL'lik bir indirim kazanmış oluyorsunuz!

1735554069834.webp

Eğer uzun süreli bir gaming kulaklık arayışındaysanız, bu fırsat kaçmaz. Hem Dolby Atmos desteği ile mükemmel bir ses deneyimi hem de RGB özellikleriyle şık bir tasarım sunuyor.

Fiyat/performans açısından gerçekten çok uygun bir seçenek olabilir. Siz de ilgileniyorsanız, fırsatı kaçırmamanızda fayda var!

Linki burada paylaşıyorum: [Ürün Linki]

Ürün Özellikleri:

• Kullanım Alanı: Gaming
  • Bağlantı Tipi: Kablosuz (Wireless)
  • Uyumluluk: PC
  • Kulaklık Tipi: Kulak Üstü
  • Mikrofon: Var (Sabit Mikrofon)
  • Bağlantı Girişi: USB
  • Frekans Tepkisi: 20Hz-40KHz
  • Ses Çıkışı: 7.1 Surround
  • Kulaklık Aydınlatma: RGB
  • Ses Kartı: Yok

İyi oyunlar!

Hep ay sonu veyahut yıl sonu oluyor bu tarz dev indirimler ve çoğu vatandaşımızın ben dahil hesaplar patlak oluyor yeni yıla başlayacağız onuda bunuda alalım zam gelecek diye halbuki bu tarz indirimler için kartta bir alan bırakmak şart oldu 2-3 senedir farkındayım ve takip ediyorum illa denk geliyor bu tarz indirimler değerli paylaşımınız için teşekkürler.

aynı kulaklık yurt dışında 85 dolar. 85x35 yaklaşık 3000tl. resmen soyuluyoruz . şimdide yurt dışından getirmesinler diye her boka vergi basmışlar. Gelde sinir olma arkadaş ya. Ulan neyimiz doğru bu ülkede

aynı kulaklık yurt dışında 85 dolar. 85x35 yaklaşık 3000tl. resmen soyuluyoruz . şimdide yurt dışından getirmesinler diye her boka vergi basmışlar. Gelde sinir olma arkadaş ya. Ulan neyimiz doğru bu ülkede
Günümüz koşulları ve enflasyon sebebiyle ülkemizde ürün fiyatları sürekli değişkenlik göstermektedir. Bununla birlikte, gümrük vergisi sınırları da fiyatların farklılık göstermesine neden olmaktadır.

Forumumuzda, topluluğumuzun ihtiyaçlarına uygun olarak daha avantajlı fiyat/performans ürünlerini paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bulduğunuz uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri bu başlık altında paylaşabilir, diğer üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Hep birlikte daha hesaplı ve verimli alışveriş için destek olalım!

HyperX Cloud Wireless aldım memnunum ancak teknik özelliklere bakılırsa bu daha iyi geldi gözüme ancak sağlık olsun diyelim kısmet değilmiş.

Geri